nederlands fran├žais english

Contact

Organiseer je een feestje?

Bent u op zoek naar een origineel concept voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, beursactiviteit, verjaardag, huwelijk en dergelijke meer... ? Of wilt u uw werknemers op een toch competitieve manier laten entertainen? Verras uw gasten en maak van uw evenement een onvergetelijk en boeiende casinoavond of -namiddag.

Een vraag, een reservatie, een opmerking? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder. Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op met u.

Hebt u dringend een antwoord nodig, gelieve ons te bellen op +32 485574717 want we zijn misschien op verplaatsing waardoor we in de eerste uren niet kunnen antwoorden...

Contactformulier

Uw gegevens worden opgenomen in een bestand. Deze zijn uitsluitend bedoeld om u op de hoogte te houden van acties en voordelen van Gambler Company. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden en blijven eigendom van Gambler Company. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerkingen, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Houder van het bestand: Gambler Company.